Facebook
Partides obertes
No hi ha registres Veure més

Nostres escoles

L'escola de  Pàdel va destinada a tots aquells nens i adults, a partir de 7 anys, que volen aprendre o perfeccionar el seu nivell d'una manera lúdica, divertida i rigorosa.

La nostra escola té una metodologia de treball pròpia, que treballa amb tres objectius o pilars principals que són: tècnics/tàctics; físics i actitudinals/psicològics a mitjançant uns valors de superació, esforç, treball, humilitat i esperit de millora.

L'escola es divideix per edats i nivells dels alumnes.

Diferenciem l'escola en dos grans grups:

 • Escola base: són tots aquells alumnes de 7 a 18 anys que volen aprendre o millorar el seu nivell de joc. Es divideixen en 4 grups en funció de l'edat i nivell.
 • Escola d'adults: són tots aquelles persones majors de 18 anys que volen iniciar-se o perfeccionar el seu joc. Es divideixen per nivells.

Escola infantil

 • Iniciació 1: són aquells nens/es de 7 a 9 anys. L'objectiu és introduir-los en el món del pàdel i aprendre els cops bàsics amb exercicis i jocs lúdics i dinàmics. A més, s'organitzen tornejos interns per trimestre per a veure la seva evolució i motivar-los a entrenar cada dia. Aquests alumnes treballen amb diferents pilotes i material de psicomotricitat. Són grups de fins 8 alumnes aproximadament. També s'organitzen trobades internes i amb altres clubs per a motivar-los i per a posar en pràctica els coneixements adquirits. Són sessions de 60 minuts.
   
 • Iniciació 2: són aquells nens/es de 9 a 13 anys. L'objectiu és introduir-los en el món del pàdel i que aprenguin els cops bàsics amb exercicis i jocs lúdics i dinàmics. S'organitzen tornejos interns cada trimestre per a veure la seva evolució i motivar-los a entrenar cada dia. Treballen amb diferents pilotes i material de psicomotricitat. Són grups de fins 6 alumnes aproximadament. S'organitzen trobades internes i amb altres clubs per a motivar-los i per a posar en pràctica els coneixements adquirits. Són sessions de 60 minuts.
   
 • Iniciació 2: són aquells nens/es de 9 a 13 anys que porten com a mínim 1 any jugant. L'objectiu és perfeccionar els cops bàsics i aprendre altres cops i altres aspectes del pàdel com, per exemple, efectes. Són grups de fins a 6 alumnes aproximadament. Treballen amb diferent pilotes i material de coordinació i psicomotricitat. S'organitzen tornejos interns i trobades amb altres clubs per a motivar-los a seguir entrenant i posar en pràctica allò après. Són sessions de 60 minuts.
   
 • Joves: són tots aquells joves de 13 a 18 anys que volen introduir-se o perfeccionar el seu joc. Els dividim en grups en funció del nivell.Treballen amb diferents exercicis i jocs dinàmics. Són grups de 6 alumnes aproximadament. Treballen amb material de coordinació específic. S'organitza una lliga interna i trobades amb altres clubs per posar en pràctica allò après i motivar-los a seguir entrenant. Són sessions de 60 minuts.

 

 • Perfeccionament/Competició: són tots aquells joves de 13 a 17 anys que volen millorar el seu joc, la seva capacitat física i mental per a poguer competir. Són 4 alumnes màxim per pista .Són sessions de 90 minuts amb una part específica física adaptada al pàdel.


Dies d'entrenament: De dilluns a divendres entre les 16'30 i 19'30 (consultar a recepció)

Preus:  A DETERMINAR


* Matríula 20€ (inclou assegurança primer any).

* Assegurança 10€/any

Escola d'adults

Aquesta activitat la dividim en dos blocs:

 • Escola d'adults: són grups de fins a 4 persones, on realitzen classes un o dos dies a la setmana. Aquests grups es divideixen per nivells. Són sessions de 60 minuts
 • Classes particulars: són sessions d'una a quatre persones, (en funció de les persones que contractin les classes). Els objectius, el dia/es i les hores les marquen els alumne/s juntament amb el professor. Les sessions poden són de 60 minuts.

Horaris: Pot ser de matí o tarda (consultar a recepció).

Preus: 1 dia setmanal: 35 €/mensuals.
               2 dies setmanals: 60 €/mesuals.

*La primera vegada que és dóna d'alta matrícula gratuïta,a partir de la segona 20 €.

*Assegurança 10€/any
*Els horaris de les Classes Particulars consultar en l'apartat de tarifes